Feedjit Live Blog Stats pauliiitaa -

Söndag 30 Maj

2010-05-30 @ 17:04:44


ITS GETTING LATE BUT I DONT MIND !!



Hejsan Svejsan bloggen!!
jag hinner inte skriva så mycket för det är verkligen full rulle idag .. jag är fixad och klar och ska aldelles strax dra till stan där Chanda kommer möta upp mig och där efter drar vi till djurgården där resten av personalen är.. jag orkade inte gå på lekarna som dom skulle ha .. jag har ju varit hår modell sen klockan 09.00-15.00 så jag åkte hem en snabbis och varvade ner och åter ställde mig lite inför ikväll.. Vi ska dra till en Grekisk restaurang som en av våra gamla supervisor är delägare till nu!! Sen blir det Cafe Opera !!

jag har haft världens bästa helg ! Och världens bästa ledighet .. idag är det min sista dag ledigt och det ska festas =).. jag gick ju aldrig ut igår .. jag sparade mig till idag istället :D.. jag sov över hos Tessa igår vi kollade på film och la oss tidigt inför idag.. Nej nu måste jag dra!! imorgon ifall jag hinner innan jobbet så ska jag lägga in lite bilder från alla mina lediga dagar ;)..


Puss & Kram / Paula Fuenteeeeeeeeees :*

Lördag 29 Maj..

2010-05-29 @ 11:03:24



Buenos Dias a todos :)

Vilket underbar väder det är idag eller? *not* haha.. men men ..ska man verkligen låta vädret påverkat ens humör? oftast så gör det ju det.. men idag ska jag vara glad för att jag är det =)..

jag bara känner att allting kommer att lösa sig .. så länge man tänker positivt ! ska man alltid tänka negativt så löser sig aldrig saker.. iallafall..

jag vaknade för någon timma sen hos syrran! vi har käkat frukost och ska fixa oss och dra in till skärholmen centrum och köpa morsdag present & och jag ska passa på att köpa den där krämen som syrran pratar så bra om och jag själv har testat den nu och den gör verkligen att hyn känns fräshare :D Lush heter den ! tydligen är hudkrämen hand gjord ..coolt juu.. Sen ska vi åka hem till mig där mamma väntar med grillning med la familia det lär blir jätte trevligt :).. Sen får vi se ifall det blir utgång för min del ! Isånnafall en lugn utgång eftersom jag ska ut imorn också med jobbet.. och ni vet hur man brukar se ut efter bara en utgång ! Och jag vill ju ändå se fräsh ut på söndag haha + att jag måste vara hos tessa redan klockan 09.00 på morgonen då hennes prov börjar.. My lord mycket på scheemat ..

yes nu ska jag fixa mig och jag önskar er en underbar dag !!

Ps: gud vad kul att jag har så många läsare redan :)..
ni gör verkligen min dag :D.. det är ju kul och veta att det finns folk som läser min blogg ..

Puss & kram / P

En av mina favoritlåtar som jag lyssnar på varje dag..

2010-05-29 @ 10:51:41

Extreme - te extraño

Fredag 28 Maj !

2010-05-28 @ 14:13:33



God eftermiddag =)

idag är det min andra lediga dag och jag börjar redan känna mig som ny hehe då menar jag utvilad.. vi skulle ha haft vin provning idag men som vanligt blev den inställd.. fan jag som hade sett fram emot det men men..
Idag ska jag istället åka in till stan vara med min kära syster hela dan.. jag ska nog sova hos henne också eftersom mamma sover hos min morbror idag och brorsan kommer nog gå ut med sina vänner.. och ni som känner mig jag hatar att vara själv hehe.. jag vette fan hur jag kommer klara det när mamma kommer resa iväg i 2 månader fyy jag kommer må dåligt.. men men  får njuta av henne fullt ut innan hon åker..

jag har haft lite tråkigt idag på dagen så jag har tagit lite bilder med webcammen ;)

   

                                                        Puss & Kram / Paula Fuentes




Torsdag 27 Maj

2010-05-27 @ 12:53:40


Hej Hej bloggen :)

Idag är jag glad :).. det är nämligen min första lediga dag på ettag nu.. jag kommer vara ledig i 4 dagar från o med idag .. jag kände att jag behövde ta lite ledigt från jobbet faktiskt!
idag ska jag iväg till stan och vara hår modell igen hos tessa ! hon ska göra den andra brud uppsättningen ! hon tränar nämligen till hennes slut prov som är nu på Söndag! hon är duktig hon ! Efter två år blir hon klar som frisör!
jag ska försöka ta lite bilder så ni får se mig som "bröllops brud" hehe..
sen ska jag nog åka hem och ta det lungt ! oftast mina första lediga dag efter att ha jobbat en del så brukar jag bara vilja vara hemma och ta det lungt första dan .. Imorgon blir det vinprovning på jobbet :D..så det blir intressant.. vi har ju fått nya viner till jobbet så vi måste veta hur dom smakar :D .. ibland älskar man sitt jobb! Sen blir det nog åka hem men det vet man aldrig med hilton gänget efter en vinprovning hehe.. på Lördag är det grill hemma hos oss ! Mamma har bjudit hit familjen så det lär bli trevligt .. jag har inte sett dom i evigheter.. och Söndag är det Kick Off (personal fest) vi fårse hur det kommer sluta haha! varför jag skriver allt detta är kanske för att jag kommer ha fullt upp på mina lediga dagar ! så jag kanske inte kommer ha tid att vara vid datorn !

jag kanske lägger upp någon bild på mina dagar som jag har varit ledig ;)..

nu ska jag fixa mig och dra in till stan

Puss & Kram / Paula

PS. Te quiero mucho J solo queria que lo sepas..

Tisdag 25 Maj..

2010-05-26 @ 02:09:04



God kväll bloggen!!

hoppas alla mår bra .. själv så mår jag helt okej ! idag var det så himla mycket på jobbet faktiskt..
Men det var ju så hemskt väder och mycket folk i hotellet idag! Många som bor själva och dom väljer RoomService istället för att gå ner till restaurangen för att äta alldeles själva.. det förstår jag.. 18 Room Service hade ja och det är mycket för bara en person faktiskt.. men men det är ju som sagt inte såhär varje dag så det är lungt..

annars vette fan ifall jag skulle palla jobba så länge till hehe..
yeess..

mycket har hänt som sagt under dessa dagar.. även fast jag har jobbat mycket så har jag sjukt nog hunnit göra mycket grejer faktiskt..

Jag har varit med min syster mycket! Hon följde med mig till Doktorn angående en grej ..Sedan dagen efter var jag Hårmodell hos Tessa ! Hon gjorde en brud uppsättning som var jätte snygg faktiskt hehe.. därefter lunchade vi och snackade om allt möjligt ! Vi hade ju inte setts på ettag .. Därefter träffade jag syrran och vi gick runt och promenarade runt stan ! Det var så fint väder den dagen asså  :)..

Vi passade på att dra till jobbet för vi hade tydligen Batmobilen som var med i första batman filmen hos oss utanför hotellet.. Mannen som skapade den bilen bodde på vårt hotell då ! så vi fotade lite :)..
Dagen efter så jobbade jag hela dan och orkade faktiskt inte göra så mkt mer än så!
I lördags så var jag på jobbet som vanligt! Det var tänkt att ja skulle ta ett glas på någon uteservering med en tjej kompis från jobbet men det blev aldrig av! Men David min vän hörde av sig som vanligt :D.. Han är typ jämt ute och minglar.. Så ja mötte upp honom och vi drog och drack lite sedan så åkte jag hem.. Jag ringde upp J .. som jag inte hade pratade med väldigt länge ..

när jag väl kom hem så kunde jag inte som vanligt sova ! Så jag beslöt mig att dra till Halmstad för en dag och öppna mitt hjärta för en person som jag inte har kunnat släppa taget om .. även fast det fanns en risk att jag kunde bli avisad.. vi pratade ut och förstod varandra lite bättre än innan.. så nu får ni hålla tummarna för mig så att jag kanske äntligen får min prins..

för jag är allvarligt trött på lek .. jag vill hitta riktig kärlek som jag verkligen kan ge mitt allt till ..
jag var rädd innan men jag har inget att vara rädd för längre.. jag är redoo.. men nu är allt upp till han.. jag har gjort allt man har kunnat nu.. det finns inget mer att göra än att hoppas...

för 7 år sen var det inte meningen men jag tror nu att det är det..
jag tror på ödet.. allt i livet händer på grund av sina anledningar ..

Godnatt

Puss & kram /P

Ibland måste man..

2010-05-24 @ 15:07:55

Hej hej kära bloggen!

Gud mycket har hänt den senaste veckan jag hinner inte berätta så mycket nu ! För jag måste dra till jobbet.. jag ska uppdatera er ikväll efter jobbet..måste bara säga att ibland måste man åka genom halva sverige för att få en person att förstå att man verkligen helt seriös när det gäller ens känslor för denne..

Sen kanske det inte alltid blir som man vill att det ska bli ..men gör alltid det ni känner för att göra..för annars kommer ni kanske ångra er för resten av livet..

annars kommer ni alltid undra tänk ifall att.. även fast det kanske inte blir som jag vill att det ska bli.. så kommer jag alltid minnas igår.. och även fast det inte blir något.. så vet jag att jag kämpade in i det sista.. och blir det som jag vill att det ska bli.. så kommer jag vara världens lyckligaste tjej.. för att jag äntligen har hittat kärleken.. bye bye..

Puss o kram / P

If I only could turn back time..

2010-05-19 @ 02:13:12

Onsdag 19 Maj




Klockan är 01:54 och jag kan fortfarande inte somna..
jag kom hem för ungefär en timma sen.. jag klarade mitt tolv timmars pass idag.. jag var all over the place idag haha.. Först körde jag Lunch sen gick jag vidare till Room Service.. eftersom det var rätt lungt idag så hjälpte jag till i Restaurangen/baren & terassen.. Det var ju så himla vackert väder idag så folk är ju ute såklart.. tar ett glas och njuter av vädret.. häärligt.. medan andra måste jobba..
gud en dag kvar för mig på jobbet sen kan jag äntligen njuta av vädret jag med :).. jag känner att jag behöver det..
Efter jobbet så tog jag sista tåget för att hinna med sista bussen.. men nej tåg jäveln fick signal stop i gärdet och jag missade buss jäveln !! Orka liksom... så jag fick vänta på lilla tåget och gå av typ 1 km hemifrån.. men men jag behövde väl en mini promenad..

men men nu är jag här i min säng och tänker igen på saker som jag egentligen borde förtränga på något sätt..
Jag kan inte sluta ha ångest för ett beslut jag aldrig borde gjort..ifall jag ändå kunde spola tillbaka tiden.. gud vad jag skulle betala miljoner för att gå tillbaka någon månad tillbaka.. jag skulle inte gjort det valet jag gjorde då.. jag skulle ha gett mitt allt till dig istället och skita i allt annat .. och eftersom jag var dum i huvet.. så tänkte jag inte så bra.. och jag förlorade dig..det går inte en enda dag utan dig i mitt huvud.. och att det är nu du som vänder ryggen för mig  ...det gör ont det gör det verkligen.jävliigt ont...Nuu förstår jag exakt hur du kände.. och jag lovar det är inge roligt.. att veta att man hade dig och du ville ge mig allt och jag vände ryggen för det.... jag kommer för alltid ångra mig.... när jag är på jobbet så är jag i en annan värld.. en värld jag föredrar att vara oftast eftersom då finns det annat man kan tänka på .. men när man väl åker från jobbet jo då kommer verkligen fram igen.. och där finns du ..du är i mitt huvud när jag vaknar..och när jag går och lägger mig..jag försöker inte gråta för det hjälper ändå inte .. du kommer ändå inte komma tillbaka.. att veta att jag verkligen har förlorat dig gör ont.. medans jag skriver detta så fäller jag tårar..onödiga tårar som aldrig borde varit på min kind ifall jag inte hade vänt ryggen från hela början.. Fyfan ..
jag vet att jag måste gå vidare för du ju har tydligen gjort det nu..
detta är ord direkt från mitt hjärta..

IF I ONLY COULD TURN BACK TIME...

Ska försöka sova nu .......

Tisdag 18 Maj

2010-05-18 @ 10:53:04



Hej kära läsare!

jag har varit lite borta igen jag vet ..det har ju varit så fint väder :)..Sommaren är verkligen här nu..
jag hinner inte skriva så mycket för jag ska till jobbet när som.. jag ska köra 12 timmars pass idag..
jag vet helt sjukt.. men det är sånna pass som man kan ha när man jobbar på hotell & restaurang..
jag har varit lite här o där nu på senaste tiden..
Jag hade två lediga dagar förra veckan..
Jag var ute med Mathilda från jobbet i onsdag! Vi hamnade på Spy bar efter jobbet haha till stängning..
därefter sov jag hos henne.. dagen efter så drog jag till värmdö där mammas bästa tjejkompis bor.. jag bara tog det lungt i deras mysiga landställe ..
Dagen efter drog jag till Erotik mässan med Tina.. Det var galet haha ..första gången för min del .. det var hur kul som helst.. mycket hände där ska inte berätta allt.. men två av grejerna får ni veta jag drogs upp till scenen då en strippa dansade för mig haha framför en hel publik ..Heeelt galet!!.
Seeeen !! Jag tatuerade mig haha jag vet.. ni som känner mig jag har alltid haft fobi för nålar och ser jag blod svimmar jag.. fråga mig inte hur jag vågade.. sen efter dom galna lediga dagarna har jag bara jobbat och umgåtts med min familj.. nu är det Tisdag . en dag kvar efter idag då är jag äntligen ledig idag..

PS: jag har tagit bort Facebook.. för jag kände att det tog för mycket tid för mitt liv.. man gör ju ändå inget där än att spana in andra sidor och så skriver ingen till en längre haha.. så ja kände för att komma iväg från facebook ettag..

Pöss & Kram / P

Long time no see...

2010-05-09 @ 13:48:54



Tjenare bloggen !

jag har varit lite off från bloggen jag vet..
jag har inte mått så bra så jag har inte haft någon lust och blogga..
fast jag har haft mycket och göra på senaste tiden..Jag har varit på kändis fest Gumball i Cafe opera..
Gjorde en Room Service till självaste Pitbull :) .. Träffat En av mina bästaste kill kompisar Leandro som jag inte hade träffat på väldigt länge..
Storstädat mitt rum = slängt en massa gamla kläder man inte använt på hundra år.. ibland är det bra att rensa garderoben lite.. man mår faktiskt lite bättre efter det..Sen mina enda två lediga dagar jag hade så gick jag och shoppa lite nya kläder med syrran båda dagarna haha.. och så åt vi kebab tallrik båda dagarna.. va fan det var längesen man åt fettigt , man måste njuta ibland ellerhur :)
sen resten av dagarna har jag bara jobbat!

mina närmaste mål i dom närmaste veckorna är att börja träna regelbundet igen..
jag har varit lite dåligt på det.. jag var på ett pass för någon dag sen med syrran Sats core puls..
helt okej pass tyckte jag.. dagen efter asså jag kunde knappt röra mig haha.. så det betyder att det är en bra träning.. jag funderar på att gå till fler olika pass i veckan det gör mig mer motiverad faktiskt..Än att bara träna på själva gymmet aldeles själv..

sen har jag två vakter på jobbet som är personliga tränare som har erbjudit sig för att träna med mig :D..
Den ena är Boxnings tränare och den andra är en gammal personlig tränare på Sats.. Så jag funderar på att ändå Köra hårt :) .. man mår så mycket bättre av det alltså träningen..

dags för att ha Paula tid i dom kommande veckorna .. jag ska blogga från att jag börja med hårda träningen så ni får se mina resultat ;)..

nu ska jag fixa mig och sen dra till jobbet..

Pöss/Paula

Söndag den 2:a maj..

2010-05-02 @ 14:12:56



God Eftermiddag!!
Idag är det Söndag igen.. Ännu en vecka som har gått så jävla snabbt! Är det bara jag som tycker att tiden går så jävla snabbt..
jag jobbade igår igen efter att ha varit ledig i två dagar..två dagar som kändes en vecka haha ! jag blev helt utvilad på bara två dagar.. Så med nya krafter har jag 5 arbetsdar framför mig..
Igår var det så lungt på jobbet.. helt sjukt det kändes som en Söndag typ. 4 RoomService hade jag bara.. men det var ju tydligen en röd dag igår såå aa..& idag med så det lär vara lungt på jobbet idag med..

Idag blev jag väckt av att min syster lagt Maria Isabelle på min säng för att väcka mig haha..hon säger Tia till mig :)..svårt att höra i början men hon anstränger sig :)..
Jag satt i balkongen för att äta frukost ..det var ju värsta solen ute på morgonen härliiiigt :)..
Jag börjar verkligen få Vår känslor.. Det enda som fattas är ju typ Kärleken brevid sig.. men som det ser ut kommer det vänta ett bra tag.
You Never know..

You Never know what you got until its really gone....


Nej nu ska jag fräsha upp mig och dra till jobbet och jobba med underbara Chanda Panda :)

Pöss/ P