Feedjit Live Blog Stats pauliiitaa -

5 år har snart gått..

2010-04-30 @ 19:44:10

God Kväll!



Hej hej bloggen!

Idag är det Valborg..för mig betyder det en mysig kväll med familjen :)..medan för andra är det Party och Alcohol som gäller..

Idag har jag tagit det ganska lungt nästan som igår, ganska skönt faktiskt..
Efter att ha jobbat så mycket som jag har gjort så har det varit ganska skönt och ta det lungt..
Idag var jag också på min lillebrors mösspåtagning det var trevligt.. Jag gick själv aldrig på min jag tyckte det var onödigt faktiskt..jag föredrog att stanna hemma och skippa den långa sträckan till skolan ! Den tiden bodde jag i Sollentuna och skolan log i Nacka ..Det tog typ 1 timma och 30 min dit.. sååå aa.. snart tar äntligen brorsan studenten .. Härligt då har äntligen alla vi tagit studenten då menar jag ! Alla syskonen :).. Syrran tog den för 7 år sen och jag för 5 år sen .. Fy fan vad tiden går så himla snabbt.. Vad hände med dom 2 sabbats åren? haha ja duu.. man har väl tydligen fastnat i Restuarang branshen.. Man trivs ju med folket man jobbar med så det har väl gjort att man har fastnat.. men jag lovar jag ska plugga någon gång i mitt liv.. men inte nuu!!! sluta tjata kära familj.. nu ska jag fortsätta umgås med familjen..


Puss/ P

Godmorning Esverige :D

2010-04-29 @ 15:37:02



Godmorgon =)

Hoppas alla mår bra idag =)..Fint väder är det också på min lediga dag ..tummen upp !!
Jaa igår .. Fan vad kul vi hade  :) .. Först på dan så jobbade jag lunch på jobbet med Mathilda sen därefter drog vi hem till henne för att fixa oss.. När vi väl kom till Medborgarplatsen så hittade vi inte på en gång.. Både jag och Mathilda har noll koll på gator eller kartor typ haha.. men vi hittade tills sist Kohpangyang hette det typ en thailänds restaurang.. Dåligt Service men bra mat haha..
därefter tog vi taxi till Rose/Village där  vi hade bokat bord .. det var jätte fint där faktiskt. Dom har gjort om det totalt.. Det var nice.. vi drack lite vin & champagne därefter kom Ricky "the boss"och en annan från jobbet som gav oss sällskap.. efter någon timma så drog vi vidare till Solidaritet där vi stod på listan tydligen hehe.. Folk från jobbet skulle dra dit . Men det blev bara tre från jobbet som kom .. jag hann vara där en stund bara för jag blev trött och det var så mycket folk där att jag fick nästan panik haha.. så jag drog till 7-eleven för att köpa en flaska Loka för jag var så törstig efter alla thai mat + champagnen.. man blir så törstig av det.. sen blev det nattbussen hem..Jag kan säga att jag däckade på en gång eftersom jag hade ju bara sovit 6 timmar den dagen.. idag ska jag njuta av att bara vara hemma och umgås med familjen :)..Vi kanske hörs senare puss

/P

To much information!

2010-04-28 @ 10:03:36


Hej Hej Bloggen!

Jag har varit iväg ettag från bloggen ! Jaag har jobbat typ varje dag!
Så man har ju typ inget att berätta om här i bloggen..
När jag var har varit "ledig" Så har jag varit med Min syster & Maria Isabelle!
Jag var i torsdags och fikade hos Viktoria i sollentuna,,vi satt och snackade lite skit hehe..
fan vad jag vill också flytta till eget! i stan! Jag orkar inte bo hemma längre ..jag vill ha mitt egna lilla! Mitt egna lilla lugn & ro..

Idag ska jag iväg för att jobba lunch sen blir det och fixa sig hos Mathilda och därefter ska vi fira Carolinas Födelsedag idag =).. Först ska vi äta på någon Thai Restaurang & sen har dom bokat bord på the Village ! Så det lär blir Party Party Idag =)


Jag & Födelsedagsbarnet Carolina =)
Grattis nu kan du äntligen gå till Systemet :D


Godmorning Estocolmo =)

2010-04-21 @ 10:58:32

Onsdag 20 April !



Godmorgon Bloggen!

Nu är det Onsdag igen.. Lill lördag för vissa och för andra jobb dag haha..jag skrev aldrig igår för jag hann aldrig..
igår vaknade jag tidigt och tog en mini promenad med min kära syster och Maria Isabelle :)..Vi mötte mamma på jobbet sen så drog vi hem igen ! Jag hade tänkt ta en Siesta men Snacka lite med Sophie och hon undrade ifall vi ville träna innan jobbet..och det var svårt att tacka nej till! Sommaren är ju här snart ! Det är bara och fortsätta träna hårt bara..Man har ju tydligen fått fina resultat ;)..
På jobbet igår var det lugnare än dagen innan så jag fick gå hem tidigt igen men mest för att jag ställde upp för att jobba lunch också idag ..Jag ringde Mathilda och frågade ifall jag kunde sova hos henne ..då skulle jag åtminstonde få en lite sovmorgon ! Hon bor i Drottning gatan så det är nice :)..Snälla underbara Mathilda sa såklart ja ! Så idag har man vaknat i stan ! Fan vad jag vill bo i stan..så nära allt liksom..vill bara inte betala så saftig hyra som hennes men i stan vill jag bo..Nej nu ska jag gå och köpa en skjorta till jobbet ..För att jag hatar våra stora skjortor på jobbet..Man vill ju ändå känna sig snygg på jobbet också haha :)..

Önska mig lycka till idag på jobbet
12.00-00.00
"lång panna"

Kram/P

Bilder från igår..

Shululu =)

2010-04-19 @ 23:28:39
Tjänare bloggen !!



Heeeeeej=)!!
ja idag är det Måndag den 19 April..Och det var verkligen ett konstigt väder idag..Först sol..Sen grått och sen regn och sen sol igen ..hehe .. hörde att i väsby så snöade det också ..Vad händer med världen? det e ju typ Maj snart ..Idag vaknade jag och kände mig friskare än igår iallafall.. jag trotsade snorandet och gick till gymmet och körde hårt..jag hade ju inte tränat på 4 dagar jag hade ju lite ångest :P..Därefter lagade vi mat här hemma och åt med familjen =)..jag har märkt att man hinner göra en del innan jobbet när man vaknar tidigt..Fast enda nackdelen gör att man blir trött efter jovvet :P.

Idag var det ganska lungt på jobbet så jag fick gå tidigt ..Skönt faktiskt! Roberto messade mig och sa att han var inne i stan med Mr D Och Mehdi och frågade ifall jag ville träffa dom ..så det blev ganska spontant så jag drog dit och var med dom en stund och tog ett glas..det var trevligt =)..jag fick sjöss hem och dom drog vidare..och nu är jag här och facebookar lite och skriver min summering från denna dag =)...
Vi höres Godnatt

/P

jag tror att jag börjar bli sjuk..

2010-04-19 @ 00:08:09
*host host*


Hej kära blogg..jag ska ta en summering av denna söndag..jag fick ett samtal av sophie som ville fika.. Fast jag kände att jag borde bara vara hemma ..för jag börjar känna mig sjuk..snuvig..hostar och har riktigt ont i huvudet..Jag tror nog att det beror på att Maria Isabelle har gått och snorat mkt och smittat mig..men men jag tog en promenad in till stan ändå för jag kände att jag behövde frisk luft..Och vi satte oss På Sandys där jag åt min favorit Wrap. Grekisk Wrap =)..Vi snackade om allt möjligt och hade jätte trevligt..men jag kände mig inge vidare så vi var bara en stund med varandra sen drog jag hem och på vägen hem hann vi äta en yhoghurt glass på 7-eleven guud vad god den var =)..det är en sorts glass jag äter oftast när våren är här..Jag kom hem och mamma var där..hade inte sett henne sen Fredags ..hon ville gå på bio men jag orkade inte så vi beslöt oss gå och hyra Film..Det blev 3 filmer..Fy vi såg en film som handlade om Hedersmord i Iran..Vad hemskt ..jag blev helt chockad och stum av filmen..och det hemska är att det pågår i 2010 talet fortfarande..synd..mamma somnade som vanligt sen så jag är här nu och facebookar och skriver en summering av min dag idag..Nu ska jag lyssna på musik och filosofera iväg i mina tankar som har kommit tillbaka i mitt huvud..
Kram/P

In my Head

2010-04-18 @ 10:44:01
Söndag den 18 April!



Godmorgon kära Läsare!

Idag är det Söndag och jag är ledig igen =)..
igår jobbade jag som sagt det var faktiskt en ganska lugn Lördag! Jag hade verkligen förväntat mig det värsta eftersom det var så mycket folk som bodde på hotellet .. Det är ju nämligen många som stannat kvar pågrund av att dom inte kan åka hem för att alla flyg är inställda pågrund av Vulkan Utbrotten som var för några dagar sedan i Island.. Gud vad något sådant kan förstöra för miljontals människor..Samtidigt så tjänar en massa företag pågrund av sånna här saker..folk måste ju ha någonstans att bo !

Yes efter jobbet igår så tog jag tunnelbanan hem och såklart var det något problem igen..Några idioter hade öppnat dörrarna i T-centralen när tåget skulle börja åka ..då dörrarna förstördes och gjorde så att alla t-banan tågen stod kvar en stund och det gjorde att jag sen missade nattbussen i Ropsten.. det känns som jag har oturen med mig för ofta nu när man åker hem efter jobbet..haha..
Ibland är det underhållande att åka hem på Fredagar eller Lördag kvällar då en massa fulla människor gör bort sig..ibland ser det väldigt tragiskt ut..medan andra kvällar är man så jävla trött och vill bara sova och då blir man tvungen att höra alla högljuda fulla människor..

Helt sjukt att på kvällarna så ändras folket här i Stockholm..Dom är Pratglada..Högljuda dom verkligen skiter i allt..
Medans på dagarna så är alla tysta och ser så deprimerade ut .. med bara lite alcohol så blir dom en annan person haha..

Yes idag ska jag Betala mina mini räkningar..Försöka umgås med min familj! Min syster och hennes familj bor här för tillfället pågrund av att dom har stammbyte hos dom..så alla e här =).. Jag älskar Maria Isabelle men hela denna veckan så har hon väckt mig alldeles för tidigt haha...Såå liten men ändåå sååååå jobbigt underbar <3..

Jag ska gå och fika i stan med Sophie från jobbet Eken/kök..hon har ju varit i Zanzibar i Afrika någonstans..Så det kommer vara trevligt..Speciellt när det är såhär fint väder =)..Hörs Bloggen

Kram/P


Godmorning Sunshine =)

2010-04-17 @ 14:39:31



Hej Hej Bloggen =)

Björn Axen!!

2010-04-15 @ 23:51:54
God Kväll =)
Hej Hej bloggen =)
Jag har precis kommit hem från Björn Axen Där tessa färgade mitt hår .
den här bilden jag la upp är före bilden imorgon lägger jag upp efter bilden för jag är skit trött och pallar inte se pigg och fräsh ut haha :P..
Det var trevligt att träffa tessa igen..vi pratade en del ..Vi träffas ju inte så mycket som förr.. Så varje gång vi ses så uppdaterar vi varandra vad som hänt i våra liv.. det var trevligt.. haha hon råkade slänga lite färg här o där på ansiktet men det gick bort haha..aah  jag kom hem åt en macka Advokado och tomat feeett gott..=) umgicks typ 15 min med syrran och hennes sambo sen gick dom och la sig ..och jag nattuglan gick direkt till datorn..jag förstår inte varför jag inte kan somna som normala människor vid den här tiden..jag ska nog facebooka lite och kolla andra bloggar innan jag somnar..imorgon blir det fullrulle igen..Ska försöka köra ett hårt pass med syrran och sen äta ..ta en liten siesta ,,,Nej nu ska jag facebooka lite..Pöss

Hej/P

PS:här kommer lite bilder från Björn Axen!




Time for Family Quality time =)

2010-04-15 @ 15:27:22




Chi Chi Chi Le Le Le Viva Chile =)


Hej Hej =)..

idag har jag tränat ett väldigt hårt pass med min kära syster..Jag hade ju syndat ordentligt igår på jobbet.. men nu efter den här hårda träningen så har ångesten försvunnit :D..

Idag blir det Completo like the chilean way =)..Completo för oss chilenare är som korv med bröd för svenskar ..fast! vi har väldigt mycket mera tillbehör till det .. Chorizo..Stora baguetter..Tomat..Majonäs..Advokado..lök..sallad Yes mycket mycket =).. Senare på kvällen så ska jag gå till Björn Axen där Tessa praktiserar ! Jag komme bli En riktig Svart Skalle idag haha =)..Kolsvart ska det bli och topparna ska klippas..

Sen blir det nog Åka hem till henne till sollentuna eller så åker jag hem ..det beror på hur trött jag är ..Så länge Ha en Bra dag idag.. SÅ himla fint väder det är idag =)

Hej hej /P

I know something you don't know ..

2010-04-15 @ 01:24:39
PAULA FUENTES


Hej hej :)
Gud nu är  jag äntligen ledig efter 3 dagar slit på jobbet..
3 dagar med väldigt mkt jobb .. jag förstår inte varför folk äter på rummen när det har varit så himla fint väder dessa dagar..det var en gäst jag gick till och jag frågade ifall han hade hunnit njuta av det fina vädret.. och då sa han att han hade kommit till sthlm för att jobba.. Vila gör man i graven sa han då ! haha shit..
jadu..Bra dricks blev det iallafall så jag klarar mig tills Lördag =)..Nya skjortor måste köpas till jobbet.. För jag hatar jobbets skjortor , man ser ut som en kille i dom så himla stora..USh :P..
Gud igår var jag helt slut efter jobbet.. jag kom inte iväg föränn 1.00 på natten när jag väl skulle ta nattbussen så var den fan sen ..och det gjorde att ja missade nattbussen i Sergels torg ..då jag fick vänta i kylan i en jävla haltvimma då nästa buss skulle komma 02.oo .. jag kom hem halv tre på natten och var jävligt trött ..och inte bara det..i Stureplan steg det på en massa tonåringar som hade nämligen varit på någon studentskiva och var skitfulla.. så sova en stund i bussen var ju omöjligt..Nej nu är jag glad att jag är ledig..jag har sovit så dåligt också..så nu kan jag äntligen vila lite..Fast jag är fullbokad dessa två dagar ..men vara hemma hinner jag tyvärr inte jag vill ju hinna njuta av livets goda också ;)..idag var jag med min syster på öppna förskolan Med Maria Isabelle ..gud vad stor hon har blivit ..hon bara växer och växer..min lilla diamant <3..
en dålig sak jag har gjort idag är att ha ätit aldelles för mkt choklad idag *fy skäms* på mig.. imorgon blir det hårdträning igen..ibland är det svårt att hålla sig från alla frestelser på jobbet..
! Nej nu ska jag försöka sova ..klockan är 01:24..
Godnatt / P

I gotta a Feeling..

2010-04-13 @ 01:46:52
HEEEEEEEEJ =)
Hej Hej Kära blogg :)!!
jag har gjort en del grejer igen like always.. jag lovar att försöka uppdatera oftare ..
i Fredags så var jag ledig efter 3 dagar "slit" på jobbet.. hehe det har varit riktigt dött på jobbet pågrund av att det var Påsklov..Alla affärsmän är hemma då ! och turister har vi inte så många av ..men så fort sommaren kommer då jävla så finns turister överallt :D..
Ja tillbaka till att jag var ledig :) .. Jag var på Vinkurs i fredags på jobbet ! Alltid lika intressant..Vi får lära oss vad för viner passar till vissa maträtter ..väldigt intressant..
efter Jobbet i Lördags så gick jag och tog en drink med ett par från jobbet.. Sedan drog jag vidare med Carolina från jobbet till Ambasadeur.. När vi väl är inne i Vip rummet där ser jag Mathilda hoppandes till musiken hahah :D!
fan vad kul vi hade .. idag har jag jobbat igen och hade galet mycket på jobbet fy fan .. men när man väl fick dricksen så blev man glad igen.. nu ska jag sova Goooodnatt..

Ses Snart igen Pöss/ P

Jag gjorde ett Test och det stämmer Fan ...

2010-04-05 @ 01:29:20
paula
7 + 1 + 3 + 3 + 1 = 15 = 1 + 5 = 6
fuentes
6 + 3 + 5 + 5 + 2 + 5 + 1 = 27 = 2 + 7 = 9
Slutresultat
6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6
Siffran Sex:
Du är balanserad, harmonisk och gillar ordning och reda. Du är trygg och ärlig och har du familj prioriterar du den framför allt annat. För den är du beredd att göra vad som krävs. Du är populär och folk dras till dig som du vore en magnet, det beror väl kanske på att du är så attraktiv. Du är sensuell och en riktig romantiker som älskar allt vackert.
Du kan ibland verka konflikträdd och trångsynt eftersom du liksom vägrar att inse att något är fel. Detta märks särskilt när det gäller familjelivet för du vill in i det sista allt ska vara lika bra som det alltid har varit.
Du har lätt för att skaffa en partner men du väljer med omsorg och ser mer till de inre kvalitéerna än till ett tilldragande yttre. I ett förhållande är du väldigt omtänksam men har kanske en tendens att ge alltför mycket av dig själv.
Venus är planeten som regerar sexorna. De bästa färgerna är alla nyanser av rosa och blått.

Glad Påsk

2010-04-04 @ 23:53:38
Hej Allihoppa!!







Jag har Haft en underbar Påsk Helg! Med min kära familj och vänner!
jag har som sagt varit ledig i 4 dagar nu och imorrn blir min sista lediga dag!..
jag har haft fullt upp alla dessa dagar.. jag har verkligen passat på av att göra så mycket som möjligt verkligen..

jag har gått ut och festat..Firat Mathildas födelsedag :)..träffat en massa nya människor.. Varit med min kära syster & Mamma och sist men inte minst Maria Isabelle :) ..jag har fikat Med Viktoria Meyer =) Hon är verkligen är oslipad diamant vi kan verkligen prata om allt möjligt gumman!.. Jag var på någon Pool Party igår som inte var min grej verkligen..alla var så unga.. Jag har verkligen aldrig känt mig så gammal innan men igår fy fan.. även fast jag bara är 23 så känner jag mig så gammal inombords varför?.. jag umgås med äldre ! Tänker som äldre.. vad har hänt? man blir som man umgås eller? .. som sagt mycket i mina tankar som vanligt..

Gud vad jag längtar till jobbet ! Det är som sagt mitt andra hem..
jag är inte så trött fast jag har gjort så mkt ! Vi var i Västerås idag jag och min mamma och besökte min moster och kusiner .. det var mysigt vi åt påskmat och hade det jätte mysigt.. Gud vad jag älskar min moster!
Nu ska jag kolla på film för är så trött på mina jobbiga tankar.. och film är enda sättet jag försvinner från mina tankar och beskymmer..



Lite Fest bilder från Torsdag på Ambasadeur





Nyvakna Maria Isabelle & Jag :)

Stolta Moster Paula & Maria Isabelle
Peace & Love Ses snart igen..//P