Feedjit Live Blog Stats pauliiitaa -

5 december

2011-12-05 @ 13:16:13
hej hej bloggen!!

jaa denna helg har det varit full rulle :)..
i fredag så jobbade jag! jag brukar inte jobba på fredagar så d kändes lite konstig hehe men varför jag jobbade i fredags var för att jag skulle vara ledig heeeeeeeeela helgen :)..
I lördags gick jag på fotbehandling som jag och mamma hade fått som present av kära syster som födelsedagspresent ! Det var så populärt på det stället så att jag bokade i october men fick tid i lördags hehe! Det var rätt skönt faktiskt 45 min höll kvinnan på med mina fötter och ja det var härliiigt! Sen där efter var det mammas tur!

Sen drog jag hem en snabbis försökte ta en siesta men det gick inte ! Jag fixade mig och drog till Natasha fina Babyshower!
Det var jätte trevligt dom hade tacos och specialare för mig enligt min diet :D..
Sen medan jag drack kaffe så åt alla cupcakes asså jag har varit duktig under hela min diet  och inte varit så sugen på godis eller så! men dom där cup caces såg sååå goda ut :D.. så jag fick med mig en av varje och ska äta dom till jul då jag har min äta vad jag vill dagen :D!! Längtaaar !

Där efter drog jag & Leizl och mötte upp Tina på East där vi tog ett glas och sedan drog hem för alla var för trötta hehe!

Dagen efter vaknar jag upp att min syster dotter står och bankar på min dörr och ber sin moster att vakna upp!! efter bara 4 timmar sömn haha:/..
Hon hade tydligen sovit över hos oss så där var hon och sen går hon in och säger vakna vakna vakna bästa väckar klockan där asså hehe :)

Sedan kom syrra och hennes lilla familj ! vi bakade lussebullar och dom drack glögg ! det var mys ! Gott med att bara känna lukten av glögg och lussebullar och risgrynsgrött ! jag åt ju som sagt inte men fyyy fan vad jag längtar till jul :D!!

Det enda som saknades är julgranen men men ! lägenheten ska ju säljas och vi har en massa visningar såå !! aaa

Nej nu ska jag jalla lite på mig ! mamma väntar på mig på gymmet om 30 min ! jag ska träna en snabbis sen blir det joooooooooooooooobb...

Puss & Kram


BABYSHOWERN






ANDRA ADVENT