Feedjit Live Blog Stats pauliiitaa -

Tisdag 21 September

2010-09-21 @ 15:06:56



Hej Hej allihoppa!
shit vad mycket det har hänt dom senaste dagarna! jag hinner inte skriva så mycket men lovar
att uppdatera när jag kommer hem igen efter min fika med Hunar vännen :)
det enda jag kan säga är just nu vad tragiskt det där med valen :( ..
Vad håller på att hända här i Sverige?
så mycket smygrassar överallt här i Sverige mer än vad man hade trott!
ush vad läskigt!
Ses snart igen Puss & Kram

Jag har gjort det nu...

2010-09-08 @ 17:20:43



Hej kära bloggen jag vet !! jag har varit borta ettag härifrån!!
har faktiskt inte haft någon lust att skriva och så ! Har jobbat en massa och gjort sjukt mycket grejer när jag har varit ledig och inte varit ledig hehe!

Jag Har denna vecka!
Träffat Viktoria en av mina närmsta vänner :) vi fikade och jag shoppade lite samtidigt när jag var i sollentuna C.. Det har verkligen blivit fräsht där borta ! Sen blev det jobb jobb !
 jag sov hos Kära syster efter jobbet eftersom vi höll på att renovera våran lägenhet med spotlights skit snyggt blev det :) först tyckte jag att det var jobbig för att jag var typ inte hemma på 3 dar men det var det värt sedan när man såg resultatet.

En av dagarna jag sov borta så sov jag på ett hotell som ligger i Värmdö :D .. Jobbet betalade!
tydligen hade det varit fulltbokad hela veckan på vårt hotell så dom hade varit tvugna att skicka gäster till olika hotell hela tiden.. men just den dagen hade det varit en massa avbokningar på vårt hotell så alla gäster fick plats .. = då blev det en massa tomma rum i hotellet som låg i värmdö som H***** hade redan betalat för ..så dom som ville fick åka dit och sova gratis med frukost inkluderat!
Jätte mysigt!
Jag åkte med Carolina vi hade det jätte mysigt och drack ett glas rött i terrassen mitt på natten med varsin filt satt vi där och pratade en massa skit :) Vi la oss jävligt sent tyvärr så ..så mycket sömn fick vi inte ! Vi vaknade upp med värsta solen och käkade frukost vid terraste så jävla härligt :)

Jag har träffat Jenny i veckan också ! Vi hade typ inte setts på över 1 år kändes det som vi hade det jätte trevligt och vi fikade och snackade en maaaaaaaaassa :).. därefter åkte vi hem till Therese som också jobbar på mitt jobb och där väntade hon med mat och vin + så hade hon en vännina från göteborg på besök det var urmysigt :)..

Jag har träffat min Bästa vän Tessa som jag inte heller hade träffat på länge hon hade ju varit utomlands ! Så vi lunchade tillsammans och snacka lite skit !

jag träffade Tina och henne "kille" och drack ett glas på debaser Sedan träffade jag Leandro,Eleni & deras vänner på Solidaritet och festade hela natten nästan!
Sen träffade jag en hemlig person en stund och vi gick en promenad runt stureplan sen drog jag hem helt slut..

snacka om att jag har gjort en massa denna vecka ! Och tänk er samtidigt har jag jobbat också ! Jag kände att jag inte hade träffat mina vänner på länge och prioriterat mig och min familj ! så denna vecka gav jag all min tid till mina vänner :)
och helt slut blev jag..

Nu har jag gjort det.. det där som jag har berättat till bara mina nära & kära..
det kommer bli bättre snart :)
gud vad nöjd jag är redan nu..
2 veckor och en halv är jag ledig och ska verkligen ta det lungt och njuta av att bara vara ledig
sen kommer jag tillbaka till jobbet  och då kommer jag bara jobba 1 månad och tre veckor och sen drar jag till Chile :) *längtar*


Jag väntar på min kära syster som kommer med Maria Isabelle och besöker mig hemma !
*väntar ivrigt*

idag blev det en lång Uppdatering för jag har inte varit här på hundra år men nu borde ni förstå varför hehe :)

but im back ;)

Puss & Kram / Paula